-http://www.anitr.com/anitr_manga.png

Gönderen Konu: Meyve Ele Geçirilirse Tayfa Meyveyi Ne Yapacak? [SPOILER İÇERİR]  (Okunma sayısı 27953 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ayumi-san

  • Özgürüm.
  • Seviye 10
  • *
  • İleti: 513
  • Karma 25
  • Alınan Beğeni: 30
  • Cinsiyet: Bayan
  • Bitmişse bitmiştir.
    • Profili Görüntüle
Evet bir tane var. Örnek olarak Gomu Gomu no Mi'den başka yok. Eğer Luffy ölürse Gomu Gomu no Mi başka bi yerde ortaya çıkar. Tabii bir de Vegapunk var. Belki yapay olarak yapabilir belli olmaz o adama :D

Sanırım mangayı okumamışsın, okuduysan ya da spoiler yemek istiyorsan bak.
(click to show/hide)
Yok mangayı okumak gibi bi düşüncem yok  :ihih2: Law la beraber iş yaptıklarını biliyorum.Bu yüzden acaba iyi anlaşırlarsa luffy O'na da teklifte bulunabilir mi?Bulunsa iii olurdu  :speh: Lufyy olur olmadık kişilere teklif götüren biri olduu için  :speh: Law girse yenilmez olurlardı  :guc:
''Hayatın yedek kulübesinde oturmaktansa sahada olmayı yeğleyin'' Ayumi-san

Çevrimdışı hdbfresh

  • Seviye 6
  • *
  • İleti: 157
  • Karma 5
  • Alınan Beğeni: 9
    • Profili Görüntüle
Law ile müttefik kalırlar ama sonuçta Law'ın kendi tayfası var ve bu adam shichibukai olmuş biri ve ortak amaçları One Piece i bulmak bu yönden de rakipler o yüzden Hasır Şapka tayfasına katılacağını düşünmüyorum.

@Ayumi-san mangayı okumanızı tavsiye ederim en azından  animatörlerin saçmalıklarıyla karşı karşıya kalmıyor insan :D
-http://i45.tinypic.com/2q8wo7c.gif


(click to show/hide)

Çevrimdışı Mugiwara'nın Aynası

  • Abrek-kun
  • Moderatör
  • *
  • İleti: 144
  • Karma 4
  • Alınan Beğeni: 33
  • Cinsiyet: Bay
    • Profili Görüntüle
Ynt: Meyve Ele Geçirilirse Tayfa Meyveyi Ne Yapacak? [SPOILER İÇERİR]
« Yanıtla #17 : 07 Haziran 2013, 03:08:06 »
Hatırlarsanız Luffy 9 tane tayfa arkadaşım olsa yeter diyordu taa ilk bölümlerde. Şuan 8 kişi var tayfa arkadaşı olarak. Yakın bir arc'ta bir kişiyi daha (Rebecca?) tayfasına katabileceğini düşünüyorum. O yüzden sıkıntı olmayacaktır.


Yanılıyorsun, orada en azından 10 nakama ifadesini kullanıyor. Kendisinin haricinde 8 kişi var tayfada eğer alınacaksa 2 kişi daha alınır. Fakat yine en azından dediği için işler değişiyor. Bunun en iyi örneği, Shanks, Buggy, Newgate'in nakamasına bakıcak olursan ana tayfanın haricinde birde piyade tayfa var. Örnek vericek olursak, Teach (yani karasakal) zamanında Beyazsakal Korsanları 2. Tümen komutanı Ace'in komutasındaydı ve Ace kadar güçlü olmasına rağmen komutan olmak istemedi. Dolayısıyla Luffy'nin tayfasına da daha fazla nakama katılacağı kesin. İlk bölümdeki en az 10 nakama ifadesinden ve sonraki gördüğümüz korsanlara bakarak burada Luffy'nin 10 tümen komutanı olacağını söyleyebiliriz. ve tümen komutanlarının emrindeki diğer tayfa...

Gelelim benim 2. şeytan meyvesi teorime... (Tabi Mera Mera'nın sahte olma ihtimali de var ama sahte olmadığını varsayarak yazıyorum)

Bence tayfada şeytan meyvesini yiyecek 3 kişi var. Sanji, Zoro ve Luffy. (yada tayfadan olmayan birine yedirip tayfaya alırlar)

Sanji teorisi: Sanji, vuruşlarında genelde 'kızartma' kelimesi üzerinde yoğunlaştığı için ve aynı zamanda bir aşçı olduğu için ateşe hiçte yabancı değil. Mera Mera meyvesi bir aşçıya iyi bir artı sağlayabilir. Fakat Sanji yapı itibariyle sadece tekmelerini kullandığı için Mera Mera'nın Sanji için kullanışsız olacağını düşünüyorum.

Zoro teorisi
: Ateşli bir kılıç istediğini biliyoruz. Bunun yanında kullandığı vuruşların şeytani olması ve Zoro'dan korkan insanların Zoro'ya 'şeytan' demesi, ateşle bağdaşlaştırılabilir. Dolayısıyla Mera Mera ile Zoro, orjinal bir şeytan haline gelmiş olur. Fakat bir Logia türünün kılıç ustasına yakışıp yakışmayacağı konusunda endişeliyim. Ayrıca Zoro düşmanlarıyla adil bir şekilde dövüşmek isteyecektir. Mihawk'a yenilirken bile önünü dönmüş ve gerçek bir kılıç ustası olduğunu kanıtlamıştır. Dolayısıyla adil olan yöntemlerle 'dünyanın en iyi kılıç ustası' olmak isteyecektir. Adının Logialı kılıç ustası değilde, yetenekleriyle anılmak isteyeceğini düşünüyorum.

Luffy teorisi
: Luffy normal şartlar altında bu meyveyi yiyemeyeceğini söylemiş olsada biliyoruz ki Luffy boğazına düşkün bir insan ve bu meyveyi yanlışlıkla yeme ihtimalide var.

1. Teori: Eğer şeytan meyvesi irade ile alakalı bir durumsa...

Thriller Bark'ta Luffy, Gekko Moriah'ı yenebilmek için 100 adet gölge yemişti ve gölgeleri yemesinin ardından korsanlardan biri şuna benzer bir ifade kullanmıştı 'Bu nasıl bir insan !? Bu nasıl bir irade gücü'.. Bu örnekte gölgeleri şeytan meyvesine benzetebiliriz(-irade ve yemek- ). Eğer şeytan meyvesi de irade ile alakalı bir durumsa o halde işin içinde bir şekilde çıkıcaktır Luffy. Zaten kralın iradesine de sahip...

2. Teori: Eğer şeytan meyvesi hücreler ile alakalı bir durumsa...

İlk olarak Luffy lastik olduğu için vücut sistemi diğer insanlardan çok çok farklı. 2. Düzene (gear second) geçme olayı, kan akışını hızlandırması ile alakalı olduğundan bu da başlı başına bir hücre evrimi demek.
Bunun yanı sıra, İmpel Down’da Luffy zehirlendiğinde İvankov tarafından hücreleri yenilenmişti ve lastik olmasının verdiği avantajla güçlü olan hücrelerinin üzerine birde yenilenmiş ve zehire karşı bağışıklığı olan bir hücre sistemi eklenince, Luffy’nin hücre sistemi çok farklı bir boyut kazandı. Dolayısıyla 2. Şeytan meyvesi hücreler ile alakalı bir durumsa belki bu durumdan da kurtarabilir.

3. Teori: Eğer hiçbir şekilde 2.şeytan meyvesi yenemiyor ise, Law’un yardımıyla olabilecek bir yol var..
Law’un Room yeteneği sayesinde Luffy’e şeytan meyvesi yedirilmeden enjekte edilebilir. Bu zamana kadar Law’un kalbini aldığı insanların ölmediğini gördük. Dolayısıyla belki bu şekilde bir enjekte olayının olumlu sonuçlanması ihtimali var.


Bunun haricinde Teach’da Newgate’in güçlerini alırken farkettiyseniz yemedi. Karanlık meyvesi güçleriyle kendi içine emdi. Her ne kadar bu sahneyi görmemiş olsakta meyveyi Newgate’in içinden çıkarıcak hali yok. Büyük ihtimalle şeytan meyvesinin ruhunu / veya yeteneğini artık her ne ise onu emip kendisine hapsetmiştir. Law ‘da böyle bir şey yapabilir belki…


4. Teori: Kılıca yedirmek... (veya ona benzer birşey)

Şu ana kadar gördüğümüz bütün korsanların neredeyse hepsi kılıç veya tabanca kullanıcısıydı ve Luffy, Shanks'ı örnek aldığı için Shanks gibi bir kılıç kullanmak isteyebilir. Ayrıca Luffy'nin kılıç kullanmak zorunda olduğu bir diğer neden ise vücudunun kılıçlara (kesici herşey) karşı zayıf olmasından kaynaklanıyor.

Luffy, kılıç kullanmayı bilmediği için daha farklı birşey olan Logia (mera mera) yedirilmiş bir kılıç kullanabilir ve bu kılıçla Akainu'yu kesmeyi arzulayabilir. Diğer kılıç ustalarından daha iyi olmak zorunda, Logia kullanarak bu farkı kapatabilir.
(bu ihtimal, bir kılıçla yanlışlıkla kesilmebilmesi üzerine bir ihtimaldir. Bilinçli bir şekilde yapılacağını kesinlikle zannetmiyorum)

Mesajınızı Beğenen Kişiler


Çevrimdışı hdbfresh

  • Seviye 6
  • *
  • İleti: 157
  • Karma 5
  • Alınan Beğeni: 9
    • Profili Görüntüle
Ynt: Meyve Ele Geçirilirse Tayfa Meyveyi Ne Yapacak? [SPOILER İÇERİR]
« Yanıtla #18 : 07 Haziran 2013, 11:38:42 »
@mugiwara007

Söylediklerine katıldığım noktalar olduğu gibi katılmadığım noktalarda var.

Evet Luffy en az 10 tayfa üyesi diyor(kendi hariç.) Ama bu 10 üye ana iskeleti oluşturacak bence. Ve ayrıca diğer yardım ettiği kişiler, Luffy den etkilenenler ve ondan beklentisi olan kişiler yüzlerce insan da yanında olacaktır neticede bu seride büyük savaşlar olacak ve bu 10 kişiyle olacak iş değil.

Katılmadığım noktalarda başka forumlarda da gördüm Ace 'in 2. bölük komutanı olma mevzusu. O zaman Karasakal'ın Ace kadar güçlü olduğu ve gücü yüzünden Ace'in karasakala 2. bölük komutanı mevzusunu sorduğu nerede yazıyor. Gördüğüm kadarıyla sorma nedeni Karasakal'ın Ace den daha eski olması ve bunun sorun olup olmayacağı(dağdan gelip bağdakini kovma mevzusu).

O tayfadaki çoğu kişinin Karasakalın gücünden haberi bile yoktur. Karasakal'ın gücü konusunda en çok bilgiye sahip adam bence Shanks. Ki adamla bir kere karşılaşmış ona rağmen Ace için gidip Beyazsakalı uyarıyor. (Beyazsakal'ın bilgisi ve düşünceleri vardır çünkü Ace' e boşver diyor.)

Karasakal'ın şuan ki gücü için ise söyleyeceğim tek şey bu adamın yonko olmasındaki en büyük neden iki şeytan meyvesine sahip olması. Bu iki meyve sıradan meyveler değil. İkisi de şuana kadar ki en güçlü meyveler. Meyvelerden biri şeytan meyvesi kullanıcılarının korkulu rüyası olacak türden  diğeri fiziksel yönden kabus gördürecek bir meyve. Ayrıca ahım şahım bir hakide beklemiyorum açıkçası bu adamdan. Çünkü Oda bu adama meyvelerin alasını dayadı daha ne olsun.

Tayfadakilerin Mera Mera yemesi konusunda fikirlerimi söyledim. Ne Zoro ne Sanji nede başka biri meyveyi bence yemeyecek ve yememeli de. Çünkü bu adamların idealleri meyve olayına ters. Ya bir şekilde Luffy yiyecek yada biri katılacak o yiyecek. Başka bir durumda olabilir ama aklıma gelenler bunlar.

Kılıca yedirme konusuda aklıma yatmıyor meyve güzel üstüne Luffy'nin çok sevdiği abisinin meyvesi ki bunu kılıca yedirip heba edeceğini sanmam. Akainu'yu indirme konusu olsun, Karasakal mevzusu olsun Ace 'in intikamı noktasında kılıca yedirmekten çok Luffy 'nin yemesi daha olası geliyor bana.

Sonuçta o kadar yazdık fikirlerimizi söyledik tabi bunlar illa olmayacak demek değil. Bu serinin yazarı çizeri Eichiro Oda. O ne derse o olacak.
-http://i45.tinypic.com/2q8wo7c.gif


(click to show/hide)

Çevrimdışı Mugiwara'nın Aynası

  • Abrek-kun
  • Moderatör
  • *
  • İleti: 144
  • Karma 4
  • Alınan Beğeni: 33
  • Cinsiyet: Bay
    • Profili Görüntüle
Ynt: Meyve Ele Geçirilirse Tayfa Meyveyi Ne Yapacak? [SPOILER İÇERİR]
« Yanıtla #19 : 07 Haziran 2013, 16:39:40 »
Katılmadığım noktalarda başka forumlarda da gördüm Ace 'in 2. bölük komutanı olma mevzusu. O zaman Karasakal'ın Ace kadar güçlü olduğu ve gücü yüzünden Ace'in karasakala 2. bölük komutanı mevzusunu sorduğu nerede yazıyor. Gördüğüm kadarıyla sorma nedeni Karasakal'ın Ace den daha eski olması ve bunun sorun olup olmayacağı(dağdan gelip bağdakini kovma mevzusu).

Yanılıyorsun, ''Ace kadar güçlü olduğu için Karasakal'a komutanlığı sordu'' diye bir ifade kullanmadım. Onun kadar güçlü olmasına rağmen dedim çünkü tümen komutanları güçlülerden seçiliyor.  Bunun haricinde eski olduğu için sorduğu doğrudur.


O tayfadaki çoğu kişinin Karasakalın gücünden haberi bile yoktur.

Buraya kısmen katılıyorum fakat gözlem hakisiyle neyin ne olduğu az çok anlaşılıyor. Dolayısıyla Beyazsakal'da üst düzey haki kullanıcısı olduğundan karasakal'ın gücü anlayabilecek düzeydi ve tümen komutanlığını ona verebilirdi.

Karasakal'ın şuan ki gücü için ise söyleyeceğim tek şey bu adamın yonko olmasındaki en büyük neden iki şeytan meyvesine sahip olması. Bu iki meyve sıradan meyveler değil. İkisi de şuana kadar ki en güçlü meyveler. Meyvelerden biri şeytan meyvesi kullanıcılarının korkulu rüyası olacak türden  diğeri fiziksel yönden kabus gördürecek bir meyve. Ayrıca ahım şahım bir hakide beklemiyorum açıkçası bu adamdan. Çünkü Oda bu adama meyvelerin alasını dayadı daha ne olsun.

Burada atlanılan bir nokta var aslında. Söylediklerine katılıyorum fakat Jinbei, Karasakal ile haberleri Luffy tayfasına anlatırken şu ifadeleri kullanıyor; ''Karasakal tayfasının -Güç avına- çıktığı söyleniyor. Bu Şeytan meyvesi kullanıcılarının güçlerini almak demek! En güçlü şeytan meyvelerini arıyorlar Dikkatlı Olun !!! '' Tam olarak bu ifadeyi kullanıyor ve dikkat edersen güçlerini almaktan bahsediyor. Yani iki şeytan meyvesinden fazlasını da kendisine almış olabileceğinin altını çiziyor.



Kılıca yedirme konusuda aklıma yatmıyor meyve güzel üstüne Luffy'nin çok sevdiği abisinin meyvesi ki bunu kılıca yedirip heba edeceğini sanmam. Akainu'yu indirme konusu olsun, Karasakal mevzusu olsun Ace 'in intikamı noktasında kılıca yedirmekten çok Luffy 'nin yemesi daha olası geliyor bana.

Katılıyorum, kılıca yedirme konusu ancak yanlışlıkla bir kılıcın bu meyvesi kesmesi sonucu ortaya çıkan bir ihtimal ve bunun sonucunda Luffy'de doğal olarak o kılıcı alabilir.

Çevrimdışı hdbfresh

  • Seviye 6
  • *
  • İleti: 157
  • Karma 5
  • Alınan Beğeni: 9
    • Profili Görüntüle
Ynt: Meyve Ele Geçirilirse Tayfa Meyveyi Ne Yapacak? [SPOILER İÇERİR]
« Yanıtla #20 : 07 Haziran 2013, 18:04:01 »

Yanılıyorsun, ''Ace kadar güçlü olduğu için Karasakal'a komutanlığı sordu'' diye bir ifade kullanmadım. Onun kadar güçlü olmasına rağmen dedim çünkü tümen komutanları güçlülerden seçiliyor.  Bunun haricinde eski olduğu için sorduğu doğrudur.

Ace kadar güçlü olduğu için & Onun kadar güçlü olmasına rağmen ==> Aradaki 7 farkı bulunuz :D. Şaka bir yana iki cümle arasında bir fark yok. Ayrıca bunu sadece seninle sınırlı tutmadım çünkü başka forumlarda da bu konu hakkında sanki Ace Karasakal'ı güçlü görmüşte onun için takım komutanlığını ona sormuş gibi bir muhabbet döndü o yüzden dedim.

O tayfadaki çoğu kişinin Karasakalın gücünden haberi bile yoktur.

Buraya kısmen katılıyorum fakat gözlem hakisiyle neyin ne olduğu az çok anlaşılıyor. Dolayısıyla Beyazsakal'da üst düzey haki kullanıcısı olduğundan karasakal'ın gücü anlayabilecek düzeydi ve tümen komutanlığını ona verebilirdi.

Zaten belirtmiştim Beyazsakal'ın Karasakal'ın gücü hakkında bilgisi tabi ki vardır.

Karasakal'ın şuan ki gücü için ise söyleyeceğim tek şey bu adamın yonko olmasındaki en büyük neden iki şeytan meyvesine sahip olması. Bu iki meyve sıradan meyveler değil. İkisi de şuana kadar ki en güçlü meyveler. Meyvelerden biri şeytan meyvesi kullanıcılarının korkulu rüyası olacak türden  diğeri fiziksel yönden kabus gördürecek bir meyve. Ayrıca ahım şahım bir hakide beklemiyorum açıkçası bu adamdan. Çünkü Oda bu adama meyvelerin alasını dayadı daha ne olsun.

Burada atlanılan bir nokta var aslında. Söylediklerine katılıyorum fakat Jinbei, Karasakal ile haberleri Luffy tayfasına anlatırken şu ifadeleri kullanıyor; ''Karasakal tayfasının -Güç avına- çıktığı söyleniyor. Bu Şeytan meyvesi kullanıcılarının güçlerini almak demek! En güçlü şeytan meyvelerini arıyorlar Dikkatlı Olun !!! '' Tam olarak bu ifadeyi kullanıyor ve dikkat edersen güçlerini almaktan bahsediyor. Yani iki şeytan meyvesinden fazlasını da kendisine almış olabileceğinin altını çiziyor.

Bu noktada aslında tam birşey söylemekte mümkün değil. Çünkü yami yami meyvesinin meyve gücünü alma işini nasıl yaptığını bilmiyoruz. Alıp başkasına da aktarabilme ihtimalide var. Ve bu ihtimal varsa tayfasına toplama ihtimali daha yüksek gelir bana. Ayrıca ben Karasakal' ın bu iki meyve dışında meyve alacağını da düşünmem çünkü bu iki meyve ile istediklerini çok rahat yapabilir bence.
 
-http://i45.tinypic.com/2q8wo7c.gif


(click to show/hide)

Çevrimdışı Mugiwara'nın Aynası

  • Abrek-kun
  • Moderatör
  • *
  • İleti: 144
  • Karma 4
  • Alınan Beğeni: 33
  • Cinsiyet: Bay
    • Profili Görüntüle
Ynt: Meyve Ele Geçirilirse Tayfa Meyveyi Ne Yapacak? [SPOILER İÇERİR]
« Yanıtla #21 : 08 Haziran 2013, 00:51:50 »
Ace kadar güçlü olduğu için & Onun kadar güçlü olmasına rağmen ==> Aradaki 7 farkı bulunuz :D. Şaka bir yana iki cümle arasında bir fark yok. Ayrıca bunu sadece seninle sınırlı tutmadım çünkü başka forumlarda da bu konu hakkında sanki Ace Karasakal'ı güçlü görmüşte onun için takım komutanlığını ona sormuş gibi bir muhabbet döndü o yüzden dedim.

''Ace kadar güçlü olduğu için Karasakal'a komutanlığı sordu'' diye bir ifade kullanmadım. Sormasından bahsediyorum, herneyse...


Bu noktada aslında tam birşey söylemekte mümkün değil. Çünkü yami yami meyvesinin meyve gücünü alma işini nasıl yaptığını bilmiyoruz. Alıp başkasına da aktarabilme ihtimalide var. Ve bu ihtimal varsa tayfasına toplama ihtimali daha yüksek gelir bana. Ayrıca ben Karasakal' ın bu iki meyve dışında meyve alacağını da düşünmem çünkü bu iki meyve ile istediklerini çok rahat yapabilir bence.

Orası öyle ama Karasakal Yami Yami meyvesi için kendi tayfasından birini öldürebilecek kadar açgözlü bir adam ve aynı zamanda bütün arkadaşlarına (Ace ve Newgate dahil) kendi çıkarları doğrultusunda ihanet etmiş bir karakter. İki meyve ile istediklerini yapabilmesine rağmen Karasakal'ın doyumsuz ve açgözlülüğü yüzünden diğer meyvelere saldırma ihtimali de çok yüksek. Tabi eğer Jinbei'nin bahsettiği olay söylentiden ibaret değilse... Ki şuana kadar gördüğümüz ''2. şeytan meyvesi yenmez'' kalıplarını bozmayı başaran Karasakal, acaba 3.meyveyi neden yiyemesin? sorusunu da akla getirmiyo değil.

Çevrimdışı uzumakijutaro

  • Emektar Üye
  • *
  • İleti: 798
  • Karma 45
  • Alınan Beğeni: 6
  • Cinsiyet: Bay
  • Kimileri sadece dünyanın yanışını izlemek ister...
    • Profili Görüntüle
Ynt: Meyve Ele Geçirilirse Tayfa Meyveyi Ne Yapacak? [SPOILER İÇERİR]
« Yanıtla #22 : 08 Haziran 2013, 17:53:22 »
Açıkçası son olaylardan sonra aklıma türlü türlü teoriler gelmeye başladı. Öncelikle bende hasır şapka tayfasından herhangi bir kimsenin mera mera meyvesini yiyeceğini sanmıyorum hele hele zoro ve sanji asla yemez. Zoro dünyanın en iyi kılıç ustası olmak isteyen adam, sanji ise all blue yu bulmaya çalışıyor. Bu ideolojilerle ikisininde şeytan meyvesi yemesi gibi birşey söz konusu dahi edilemez ^^

Daha önce de söylediğim gibi meyveyi dışardan birinin yiyipte(bu kişi luffynin seçtiği kişi olur eğer olursa) tayfaya katılacağı görüşündeyim ama luffy nin yiyebileceği konusunada kafam yatmaya başladı. Neden derseniz luffynin meyvesi sanki ilerki seviyeler için(her ne kadar hakiyle baya güçlensede) yetersiz kalacak gibime geliyor. Ayrıca güçleri kullanırken kendine acaip zarar veriyor, son finisher ındada bunu gördük zaten. Orada bile kendine zarar verdi. Bu sebeple luffy yiyebilirmiş gibime geliyor. Nasıl olacak derseniz normal yolla olabilir gibime geldi ;D Çünkü farkettiyseniz teach meyveyi nasıl çektiğini kullandığını göstermedi. Yani teach beyazsakalın meyvesini normal şekildede yemiş olabilir. Kendi meyvesinin gücü sadece gura gura yı dışarı çekmek için kullanılmış olabilir. Deyse neden üstünü kapatıpda yapsın ki? Herkesin önünde kendi meyve gücüle gura gura gücünü içine çekerdi diye düşünüyorum. En azından o üstü kapatılma olayının altından birşey çıkacağı ve bu işinde mera mera ve luffy olayına yansıyacağını düşünüyorum ^^
-http://k1304.hizliresim.com/18/j/m4rxs.png

(click to show/hide)

Çevrimdışı hdbfresh

  • Seviye 6
  • *
  • İleti: 157
  • Karma 5
  • Alınan Beğeni: 9
    • Profili Görüntüle
Ynt: Meyve Ele Geçirilirse Tayfa Meyveyi Ne Yapacak? [SPOILER İÇERİR]
« Yanıtla #23 : 08 Haziran 2013, 19:16:57 »
Bu noktada aslında tam birşey söylemekte mümkün değil. Çünkü yami yami meyvesinin meyve gücünü alma işini nasıl yaptığını bilmiyoruz. Alıp başkasına da aktarabilme ihtimalide var. Ve bu ihtimal varsa tayfasına toplama ihtimali daha yüksek gelir bana. Ayrıca ben Karasakal' ın bu iki meyve dışında meyve alacağını da düşünmem çünkü bu iki meyve ile istediklerini çok rahat yapabilir bence.

Orası öyle ama Karasakal Yami Yami meyvesi için kendi tayfasından birini öldürebilecek kadar açgözlü bir adam ve aynı zamanda bütün arkadaşlarına (Ace ve Newgate dahil) kendi çıkarları doğrultusunda ihanet etmiş bir karakter. İki meyve ile istediklerini yapabilmesine rağmen Karasakal'ın doyumsuz ve açgözlülüğü yüzünden diğer meyvelere saldırma ihtimali de çok yüksek. Tabi eğer Jinbei'nin bahsettiği olay söylentiden ibaret değilse... Ki şuana kadar gördüğümüz ''2. şeytan meyvesi yenmez'' kalıplarını bozmayı başaran Karasakal, acaba 3.meyveyi neden yiyemesin? sorusunu da akla getirmiyo değil.

Oda Karasakal'ı karanlıkta oturan bir çocuk olarak çizmiş.  Yami yamiyi aradığı belli bu da bize, Karasakal' ın şeytan meyveleri hakkında bilgi veren kitabı okuduğunu gösterir. Çünkü bu adam 16 yaşından büyük değilken yami yami için denize açılmış ve  bir umutla 20 yıldan fazla Beyazsakal'ın yanında kalmış. Aradığını bulmuş elde etmek için arkadaşını öldürmüş. Adamın amacı zaten arkadaşlık dostluk değil amacı belli; korsanlar kralı olma yolunda ona yardım edecek şeytan meyvesini bulmak. Yani başka meyve hedeflememiş adam.

Diyebilirsin ki Beyazsakal'ın meyvesini neden aldı? 2. meyve yiyebilmen için ihtamal varsa, ki var. Yıllarca yanında kaldığının gücüne şahit olduğun, dünyanın en güçlüsü olmasında en büyük etkenlerden biri olan meyveye sahip ve ölme olasılığı yüksek olan birinden neden bunu almayasın. Zaten öylede yaptı aldı, son ana kadar bekledi eline fırsat geçti aldı. Ben Karasakalın daha fazla meyve yiyebileceğini hiç düşünmüyorum ki fazlası bu seriye ters gider. Çünkü sen en başında 2. meyveyi kimse yiyemez demişsin sonradan 2. yi yedirmişsin bunu sindiremeden 3. 4. 5. olursa bu işin tadı kaçar. Hele ki adamın yediği meyveler şuana gördüklerimizin içinde en güçlüleri. Oda' nın böyle birşey yapacağını sanmıyorum ve Karasakal'ın meyveyi kendisine aldığını da düşünmüyorum.
-http://i45.tinypic.com/2q8wo7c.gif


(click to show/hide)

Çevrimdışı cassis35

  • Seviye 1
  • *
  • İleti: 1
  • Karma 0
  • Alınan Beğeni: 0
    • Profili Görüntüle
Bence tayfadan hiçkimse bu meyveyi yemiyecek sebebi ise hiçbirinin bu meyveye ihtiyacı yok  sanji ve lufy zaten istediklerinde ateşe hükmedebiliolar zoro ise en son yiyecek kişidir çünkü adam karizma kolay yoldan güçlenmek istemez kaldıki mihawkla daha dövüşmedi çok küçük ihtimal  m,hawkla dövüşüp kendini ispatladıktan sonra  iyice abarmak için yiyebilir buda bi fantazi olur gerçi  :D diyer tayfa üyelerinde yemiyeceğini düşünüyorum benim favorim SABO kesin o gelecek ve o yiyecek öğle yada böyle sabo gelecek o ölmedi kalbimizde zaaa ..
  1. luffynin kardeşi ace nin mirasını lufynin diğer kardeşi olan sabo yiyecektir
 2. diyer ihtimal de tayfaya sonradan katılacak sağlam karakterli birinin yemesi
3. ihtimal de coby nin yemesi (tayfa haricinde en güvendiği kişi bence luffy nin ona verebilir)

Çevrimdışı NaNtokaNaru

  • いたち ^/_\^
  • Seviye 10
  • *
  • İleti: 640
  • Karma 24
  • Alınan Beğeni: 22
  • Cinsiyet: Bay
  • ええじゃないか
    • Profili Görüntüle
Ben de Sabo yiyebilir diye düşünüyorum ama belki önceden başka bir meyve yemiştir henüz bilmiyoruz ^^

Mastering others is strength. Mastering yourself makes you fearless. Lao TZU
(click to show/hide)

Çevrimdışı Sabo

  • Seviye 1
  • *
  • İleti: 2
  • Karma 0
  • Alınan Beğeni: 0
    • Profili Görüntüle
Soru : Mera Mera Meyvesini Kim Yedi yada Yiyecek?

Cevap : Mera Mera Meyvesini Sabo Yemiştir.

Manga Link :  http://mangaoku.net/One_Piece/750/16

Sorusu Olan Ö.M Atsın.

 [:korsan:]

Çevrimdışı DarkMP

  • Darkened eyes and a faded smile...
  • Dark Admin
  • *
  • İleti: 1833
  • Karma 322
  • Alınan Beğeni: 286
  • Cinsiyet: Bay
  • You live with a stench, a stench of a rotten soul
    • Profili Görüntüle
Soru : Mera Mera Meyvesini Kim Yedi yada Yiyecek?

Cevap : Mera Mera Meyvesini Sabo Yemiştir.

Manga Link :  http://mangaoku.net/One_Piece/750/16

Sorusu Olan Ö.M Atsın.

 [:korsan:]


Ben buraya soracağım.

Soru: Meyveyi neden yedin?

Bizim de manga okuma sitemiz var.
http://manga.anitr.com/One_Piece/750/16
Her türlü sorununuzu bana Kişisel İleti ile yollayabilirsiniz

-http://i.imgur.com/NrhVJFT.jpg

(click to show/hide)
http://www.facebook.com/pages/AniTR/134073190017447

Çevrimdışı Sabo

  • Seviye 1
  • *
  • İleti: 2
  • Karma 0
  • Alınan Beğeni: 0
    • Profili Görüntüle
Soru : Mera Mera Meyvesini Kim Yedi yada Yiyecek?

Cevap : Mera Mera Meyvesini Sabo Yemiştir.

Manga Link :  http://mangaoku.net/One_Piece/750/16

Sorusu Olan Ö.M Atsın.

 [:korsan:]


Ben buraya soracağım.

Soru: Meyveyi neden yedin?

Bizim de manga okuma sitemiz var.
http://manga.anitr.com/One_Piece/750/16


Ben buraya soracağım.

Soru: Meyveyi neden yedin?

Bizim de manga okuma sitemiz var.
http://manga.anitr.com/One_Piece/750/16
[/quote]
Soru: Meyveyi neden yedin? (<--yedi heralde :D)
Cevap: En iyisi http://manga.anitr.com/One_Piece/744 oku anlarsın ben bile zorunan anlıyom :D

-Bizim de manga okuma sitemiz var.
Bilmiyodum.

Çevrimdışı CloudT

  • Shindara dou suru?
  • S.Moderatör
  • *
  • İleti: 1778
  • Karma 54
  • Alınan Beğeni: 177
  • Cinsiyet: Bay
  • I LOVE CURRY RAMEN!
    • Profili Görüntüle
Öğrenmiş oldunuz, hadi bakalım. Uzatmadan...


Konu Kilit.

 


Ynt: Meyve Ele Geçirilirse Tayfa Meyveyi Ne Yapacak? [SPOILER İÇERİR]

Ynt: Meyve Ele Geçirilirse Tayfa Meyveyi Ne Yapacak? [SPOILER İÇERİR]