One Piece 716-http://www.anitr.com/anitr_manga.png

Gönderen Konu: One Piece 716  (Okunma sayısı 3579 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Mugiwara'nın Aynası

  • Abrek-kun
  • Moderatör
  • *
  • İleti: 144
  • Karma 4
  • Alınan Beğeni: 33
  • Cinsiyet: Bay
    • Profili Görüntüle
One Piece 716
« : 31 Temmuz 2013, 16:17:08 »
http://www.mangareader.net/one-piece/716/


Fanboyluk yaptığım tartışma videosu  :k:


Çevrimdışı hdbfresh

  • Seviye 6
  • *
  • İleti: 157
  • Karma 5
  • Alınan Beğeni: 9
    • Profili Görüntüle
Ynt: One Piece 716
« Yanıtla #1 : 01 Ağustos 2013, 01:54:19 »
Benim içinde harika bir bölümdü. Manga çok güzel gidiyor ama animede bu güzelim bölümler umarım bozulmaz animatörlerin kendine gelmeleri lazım.

Şu seride devrimcilerin artık harekete geçmesi en çok istediğim şeylerden biri. Eğer olurda cidden o yaşlı teyzenin devrimcilerle gerçekten alakası çıkarsa  hedefteki adam kaido olacaktır ki bizim ittifakın ilk hedefi de kaido. Devrimcilerle  ve bu oluşumun lideri Dragon'un oğlu Luffy'nin ilk defa karşılaşmaları gerçekleşebilir(İvankov'u saymıyorum).

Büyük kardeşin meyvesi değişik çıktı birşeyi giymekle alakalı olduğunu tahmin ediyordum ama adamın kendisinin ceket olacağını hiç tahmin etmemiştim. :). Bu şekilde Büyük kardeş ve Küçük kardeş birbirini tamamlıyor neticede birisi fiziki yönden iyi diğeri zeka, ikisi birleşince eksiklerini tamamlıyorlar.

Ben bu adamların yenilmesini hiç bir zaman yadırgamadım, karakterleri tanıtmasıda dahil. Bu elemanların hiç biri çöp değil ki bu yüzden tanıttı, asıl amaç Luffy'nin gücünü göstermekti.
Ayrıca Sai ve İdeo'nun yenilme şekillerine bayağı bir güldüm. Kim ne derse desin böyle şeylerde Luffy hiç bir zaman ciddi olmuyor. Ciddi olmak adamın bünyesine ters. Arenaya meyve için geldi ama aklı fikri eğlenmekte. :)

Don Chinjao Garp'ın nasıl bir hayvan olduğunu göstermek için iyi bir örnek oldu. Garp adamın resmen hayatını kaydırmış. Ama koca kafalı dayının Garp'tan ayarın büyüğünü yemesine rağmen hala büyük konuşmasıda dikkat çekici madem öyle gücün yerindeyken niye yapamadın diyor insan.

Kelle avcısıda 6. seviye kaçaklarını gözüne kestirmiş hatta birçoğunu öldürmüş bizim savaş tayfasınıda indirme planları yapıyor ama hayal kurmakta bir mahsur yok. :) Buggy'yi geç diğerleri zaten sağlam adamlar nereye öldüreceksin ki Buggy de bile bu eşek şansı olduğu sürece onu bile öldüremez. Kelle avcısının Luffy ile olan mücadelesinde Luffy resmen K.Haki şov yaptı adam düşücelere dalarak bile rahat şekilde sıyrıldı.

Neyse bu bölümde dikkatimi çeken olay Luffy gitti başlığı geri aldı bu kelle avcısından. Ben direk herşeyi kaybeder kimliği açığa çıkar diyordum ama öyle olmadı ve aklıma hemen şu senaryo geldi:

Bildiğimiz gibi Oda bazı olayları tabiri caizse gösteriyor ama vermiyor buna örnek olarak; Marineford da idam edilip öldürülecek olan Ace'i Luffy'e kurtarttı sonra geri öldürdü. Benim düşüncem ise Luffy kaskını geri aldı ve kimliği gizlemek için kendini bayağı kasacak o yüzden Chinjao bizimkini biraz hırpalayacak ve Luffy bu darbeler sonucu sakalı kaskı vs. komple düşürecek kimlik tamamen açığa çıkacak ondan sonrada yapacak birşey yok deyip gelsin g3 + koka elephant gun. Bundan sonra dayı iptal olacak ve Luffy'nin kimlik tamamen açığa çıkınca ortalık karışacak.

Bundan dolayı d grubunu göremeyeceğiz ki bencede öyle olmalı. Çünkü Law, Dof ve Amiral karşı karşıya, diğer ekip fabrikaya gidiyor ve gemidekiler zor durumda bunlardan dolayı d grubu göremeyebiliriz.

Tabi bunların hepsi benim kendi fikirlerim farklı olaylar da gelişebilir ama şuan için tahminim bu yönde.

Son sayfalarda H.Haki karşılaşması dedi ve arena çatlamaya başladı ki H. hakinin başka işlere yaradığınıda iyice görelim artık.

 Haftayı sabırsızlıkla bekliyorum ama ondan sonraki hafta manga yok (hiç bir manga çıkmayacak).
 



One Piece 716-http://i45.tinypic.com/2q8wo7c.gif


(click to show/hide)

 


Ynt: One Piece 716

Ynt: One Piece 716