One Piece 720-http://www.anitr.com/anitr_manga.png

Gönderen Konu: One Piece 720  (Okunma sayısı 3077 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı hdbfresh

  • Seviye 6
  • *
  • İleti: 157
  • Karma 5
  • Alınan Beğeni: 9
    • Profili Görüntüle
One Piece 720
« : 06 Eylül 2013, 21:58:07 »
One Piece 720 Bölüm:
http://www.turkcraft.com/One_Piece


Bölüm yorumum :

Bu haftaki bölüm  gerçekten güzel bir bölümdü ve One Piece bayağıdır güzel bölümlerle devam ediyor benim açımdan. Bu haftaki bölümde aklımızda olan bir kaç soruya bir nebzede olsa cevap bulduk.

Öncelikle geçen haftaki bölümde Luffy Chinjao'yu indirmiş ve kafasını eski haline getirmişti. Çoğunluğun düşündüğü gibi asıl amaç Luffy'ye müttefik kazandırmaktı ve bu haftaki bölümde bu durum doğrulandı. Chinjao torunlarının happou donanmasını Luffy'nin emrine vermek istediğini söyledi. Ama Luffy aşırı temkinli davrandığından olay yerinden hemen uzaklaştı.

Neyin nesi dediğimiz çılgın Barto Luffy'nin fanı çıktı. Ve düşündüğüm gibi Cavendish ile olan muhhabetinde onu sen öldüremezsin demesindeki maksat senin gücün yetmez manasındaymış ki zaten Luffy ile Cavendish karşılaştığında Luffy hiç zorlanmadan durandalı durdurup Cavendishi fırlatıverdi. 
      Barto'nun Luffy'ye olan ilgisinin nedeni Loguetown daki olan olaymış ki o olay zaten çoğu kişiyi etkilemişti. Hatırlarsak Smoker bile o olaydan sonra Luffy'yi kafasına takmış, sürekli peşinden gidiyordu. Hatta kamiye inanmayan Zoro bile neredeyse imana gelecekti. :D. Barto'nun emrinde suç örgütü varmış buna rağmen Luffy için denize açılmış :). Ve adam Luffy hakkında yanlış konuşanları hiç affetmiyor. Ben Barto'nun tayfaya katılmasını isterim değişik ve eğlenceli bir kişilik.

Konunun ilerleyişi ve Dof'un indirilmesini sağlayacak olan bölümlerde başladı artık. Chinjao ailesiydi, Cavendish'di derken oluşan gürültüde Rebecca Luffy'yi kolundan tutup olay yerinden uzaklaştırdı. Rebecca ve diğer gladyatörlerin tutsak olması ve kurtulmak için 1000 kişiyi indirme şartı gibi durumlar gladyatörleri zor durumda bırakmış ve güçlü gördüklerini fırsat buldukça indirmeye çalışmışlar Luffy'ye aynını yapmayı denediler ama başarılı olamadılar. Yaşananlardan sonra Rebecca'nın adada olan olayları ve Dof ailesinin neler yaptığını anlatmaya başlamasıyla Luffy iyice Dof'u gözüne kestirecektir ve Luffy için bir amaç daha ortaya çıkacaktır. Büyük ihtimal haftaya Adanın geçmişini, olan olayları vs. işleyebilir.

Evet benim en çok merak ettiğim ve bir nebzede olsa şaşırdığım diğer olay ise Aokiji'nin durumu. Anlaşılan o ki Aokiji Karasakal ile bir anlaşma yapmış.Ama Aokiji gibi  sırf denizci adaleti için en yakın arkadaşı olan Jaguar D. Saul'u bile öldüren bir adamın gidip bir korsanla çalışması  bana ilginç geldi. Ve aklıma  acaba Karasakalı göz altında tutmak ve hareketlerini izlemek içinmi böyle bir şey yaptığı geldi. Çünkü Aokiji gibi bir adamın Karasakal gibi bir adamla işi olmaz. O yüzden aklıma gelen durum bana biraz mantıklı geliyor. Neticede Karasakal dünyanın en  güçlü adamının meyveside olmak üzere, güçlü iki meyveye sahip. Birinin bu adamın yaptıklarıdan haberdar olması gerek. Bakalım sonu nereye varacak olaylar nasıl gelişecek merakla bekliyorum.
One Piece 720-http://i45.tinypic.com/2q8wo7c.gif


(click to show/hide)

 

GoogleTagged - Etiketler

One Piece 720

One Piece 720