Rurouni Kenshin Mangakasının Sır Gibi Yeni Çalışması-http://www.anitr.com/anitr_manga.png

Gönderen Konu: Rurouni Kenshin Mangakasının Sır Gibi Yeni Çalışması  (Okunma sayısı 2317 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı FuLLBusteR

  • S.Moderatör
  • *
  • İleti: 179
  • Karma 4
  • Alınan Beğeni: 51
  • Cinsiyet: Bay
    • Profili Görüntüle
Yaptığı Shounen Çalışmalarla Bizleri Etkileyen Rurouni Kenshin Mangakasının Sır Gibi Yeni Çalışması Sizi De Heyecanlandıracak!


Animesini izleyenler, mangasını okuyanlar, hatta sadece adını duymuş olan kişilerin dahi hayranlıkla bahsettiği bir yapım Rurouni Kenshin. Serinin karakterleri, birçok hayranın muhabbetlerinde ortak duygusal bir bağ oluşturuyor.

Rurouni Kenshin Mangakasının Sır Gibi Yeni Çalışması-http://image.noelshack.com/fichiers/2016/26/1467056121-rurouni-kenshin-mangakasinin-sir-gibi-yeni-calismasi.jpg

İşte oldukça beğenilen bu serinin yaratıcısı Nobuhiro Watsuki’nin yeni bir çalışma üzerinde olduğu, editörü Shuntaro Kusoge tarafından Jump Ryu serisinin 12. sayısında duyuruldu.

Rurouni Kenshin Mangakasının Sır Gibi Yeni Çalışması-http://image.noelshack.com/fichiers/2016/26/1467054822-rurouni-kenshin-mangakasinin-sir-gibi-yeni-calismasi.jpg

Nobuhiro Watsuki, çalışmalarını eşiyle birlikte yürüttüğü Embalming – The Another Tale of Frankestein mangasını geçen sene nisan ayında tamamlamıştı. Mangakanın animeye uyarlanan, bilinen ve beğenilen yapımlarından biri de Busou Renkin. Ne dersiniz, sır olarak saklanan çalışma Nobuhiro Watsuki’ye ait yeni bir shounen manga mı yoksa başka bir anime uyarlaması mı olacak? Umarız bu sır kısa zamanda aydınlanır!

KAYNAK:AF

 

Rurouni Kenshin Mangakasının Sır Gibi Yeni Çalışması

Rurouni Kenshin Mangakasının Sır Gibi Yeni Çalışması