Sanzoku no Musume Ronja-http://www.anitr.com/anitr_manga.png

Gönderen Konu: Sanzoku no Musume Ronja  (Okunma sayısı 2288 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı CloudT

  • Shindara dou suru?
  • S.Moderatör
  • *
  • İleti: 1778
  • Karma 54
  • Alınan Beğeni: 177
  • Cinsiyet: Bay
  • I LOVE CURRY RAMEN!
    • Profili Görüntüle
Sanzoku no Musume Ronja
« : 03 Kasım 2014, 22:43:20 »
Sanzoku no Musume Ronja-http://www.koi-nya.net/img/subidos_posts/2014/10/sanzoku-musume-ronja-tendra-un-total-de-26-episodios.jpg

Bölüm Sayısı: 26
Yayın Tarihi: 11 Ekim 2014
Stüdyo: Studio Ghibli, NHK, NHK Enterprises, Dwango, Polygon Pictures
Tür: Macera

Konu:

Ronja, ormanın bütün tuhaf yaratıklarının dehşet içinde deliklerine kaçıştığı fırtınalı bir gecede doğdu. Babası bir haydut çetesinin şefiydi. O, annesi, babası ve on iki haydut Mattis Ormanı'ndaki bir şatoda yaşıyorlardı. Ronja için dünya Mattis Şatosu ve orada yaşayan haydutlarla sınırlıydı - ta ki anne babası onu dışarıdaki dünyayı öğrenmesi için Mattis Ormanı'na gönderene kadar. İlk kez dışarıya çıktığı o gün Ronja'nın önünde kocaman bir dünyanın kapıları açıldı. Kimi tehlikelerin -kanatlı vahşi cadılar, gri cüceler, cehennem uçurumu- yanında keşfedilecek onlarca güzellik onu bekliyordu. Ancak Ronja yaşadığı şatoda ve ormanda keşfe çıkanın yalnızca kendisi olmadığını kısa sürede anlayacaktı. Sonunda gizemli arkadaşıyla karşılaşan Ronja'nın hayatı hiç beklemediği olaylarla alt üst olacaktı.
 Ronja: Haydut Kızı dünyayı tanımaya çalışan bir çocuğun kocaman insanlarla giriştiği kıyasıya mücadeleyi, küçük yüreğinde yer tutan merakı, korkuyu ve sevgiyi masal tadında anlatan bir kitap. Sadece Kuzey'in gizemli doğası ile iç içe geçmiş masal kahramanlarıyla değil, insan olma üzerine çarpıcı gözlemleriyle de büyüleyici.



Yorum:

Harika bir seri ama maalesef değeri bilinmemiş. MyAnimeList üzerinde yapılan düşük puanlama da buna yol açan faktörlerden biri. Hem kitabı hem filmi ve şimdi de animesi olan çok eğlenceli, sımsıcak bir yapım. İsteyenler önce kitabını okuyabilir ardından filmi izler ve bir de animesiyle cila atabilir. Animasyon olarak sırıtıyor diye düşünebilirsiniz ama inanın öyle bir şey olmuyor. Başlarda garipseseniz bile daha sonra alışacaksınız.

Herkese keyifli seyirler. Her ne kadar seriyi takip edecek üç beş kişi de olsa, varsın olsun. Azınlığın gözünü seveyim.

Son Ekleme: 03 Kasım 2014, 22:43:44
Bölüm 5

(click to show/hide)

 

GoogleTagged - Etiketler

Sanzoku no Musume Ronja

Sanzoku no Musume Ronja